Destination Solitaire - World Adventure Card Games • Apple iOS CPI Offer

Spela Solitaire runt om i världen! Spela roliga kortpusselspel, slutför utmaningar och spela med vänner! Destination Solitaire är ett roligt nytt sätt att uppleva solitaire! Du har blivit utvald att tävla i WSA (World Solitaire Association) Champio
PAYOUT:

$0.26 CPI

MOBILE APP INSTALL: Yes
Lead Generation: Yes
PPC Advertising: Yes
PPV Advertising: Yes
STATUS: Inactive / Reached Cap
Banner Ads: Yes
Interstitial Ads: Yes
Pop Under Ads: Yes
Native Ads: Yes
Source: CPAlead.com
About Offer Source

This offer is provided direct by the CPA Lead generation network and real time bidding marketplace. CPA Lead is the leading source for CPI mobile app install offers, affiliate products, and CPA offers.

    Allowed Countries

    Sweden

      Spela Solitaire runt om i världen! Spela roliga kortpusselspel, slutför utmaningar och spela med vänner!

      Destination Solitaire är ett roligt nytt sätt att uppleva solitaire! Du har blivit utvald att tävla i WSA (World Solitaire Association) Championship Tour på grund av DINA expertkunskaper i solitaire. Längs vägen kommer du att stöta på utmanande hinder och roliga kortbaserade pussel på din resa genom exotiska städer!

      Men du är inte ensam. Dina vänner flygvärdinnan Emma och jetflygplanet Ace har några trix i skjortärmen för att hjälpa dig ur svåra situationer. Från Paris till Rio kan du räkna med Emma och Ace för en trevlig resa!

      SLÅ KONKURRENTERNA
      Att vara en mästare kommer med många utmaningar. Du kommer att stöta på de ökända Solitaire-systrarna, de tidigare WSA-mästarna, vars främsta mål är att stoppa dig från att nå ditt slutmål. Dessa lömska systrar är skojare, men med dina smarta solitaire-kunskaper och med Emmas och Aces hjälp kan du enkelt överlista dessa skurkar!

      BESÖK EXOTISKA STÄDER OCH SAMLA PÅ SOUVENIRER
      Samla på souvenirer i ditt pass för att minnas de platser du har besökt. Landa i New York för att få den majestätiska Frihetsgudinnan; besök Hong Kong för att hitta ett gulligt panda-frimärke! Kan du samla dem alla?

      SPELA MED DINA VÄNNER
      Emma och Ace är inte de enda som kan hjälpa dig på din resa. Logga in med Facebook för att få dina vänner att hjälp dig med att låsa upp nya nivåer!

      DAGLIGA BELÖNINGAR
      Eftersom du flyger så ofta med Destination Solitaire har du rätt till specialbonusar. Kom tillbaka varje dag och få en speciell belöning för att hjälpa dig att lösa fler pussel!

      SÅ SPELAR DU
      Destination Solitaire är väldigt lätt att lära sig och spela. Spela ett kort som är ett värde högre eller lägre för att rensa spelplanen. Nå målet på varje nivå och fortsätt på din resa!

      Kan du besöka alla städer?

      Tack för att du spelar Destination Solitaire!
      ________________________________________

      LIKE US on Facebook!
      https://www.facebook.com/destinationsolitaire/

      FOLLOW US on Twitter!
      @mobilityware

      For answers to frequently asked questions, head over to
      http://www.mobilityware.com/support.php

      Created and supported by MobilityWare

      Destination Solitaire - World Adventure Card Games