n11.com • Apple iOS CPI Offer

ALIŞVERİŞİN UĞURU ARTIK HEP SİZİNLE Alışverişin uğurlu adresi n11.com iPhone uygulaması ile modadan elektroniğe binlerce Mağazaya ve milyonlarca ürüne anında ulaşın. Üstelik uygulamaya özel kampanya ve indirim fırsatlarıyla… UĞUR
PAYOUT:

$0.22 CPI

MOBILE APP INSTALL: Yes
Lead Generation: Yes
PPC Advertising: Yes
PPV Advertising: Yes
STATUS: Inactive / Reached Cap
Banner Ads: Yes
Interstitial Ads: Yes
Pop Under Ads: Yes
Native Ads: Yes
Source: CPAlead.com
About Offer Source

This offer is provided direct by the CPA Lead generation network and real time bidding marketplace. CPA Lead is the leading source for CPI mobile app install offers, affiliate products, and CPA offers.

    Allowed Countries

    Turkey

      ALIŞVERİŞİN UĞURU ARTIK HEP SİZİNLE
      Alışverişin uğurlu adresi n11.com iPhone uygulaması ile modadan elektroniğe binlerce Mağazaya ve milyonlarca ürüne anında ulaşın. Üstelik uygulamaya özel kampanya ve indirim fırsatlarıyla…

      UĞURLU ALIŞVERİŞ DENEYİMİ
      İlgili kelimeyle arama yapın veya kategorilerden aradığınız ürünü kolayca bulun. Ürün detaylarını ve fotoğraflarını görüp sepete atın veya hemen alın. Ödeme aşamasında ister size özel kuponları ister puanınızı kullanıp indirimli satın alın. Kupon ve puanlarınıza, Hesabım bölümündeki Avantajlarım sekmesinden hızlıca ulaşın. Ödeme Koruma Sistemi ile internetten güvenle alışveriş yapın.

      GÜVENLİ ÖDEME
      Ödeme Koruma Sistemi ile siz ürünü teslim alıp alışverişinizi tamamladıktan sonra ödemeniz mağazaya aktarılır. n11.com mobil uygulamasında kredi kartı, BKM Ekspress ve GarantiPay ödeme seçenekleri mevcuttur. Ayrıca MasterPass güvencesiyle kredi kartınızı kaydederek sonraki işlemlerinizde tek tıkla alışverişinizi tamamlayabilir, daha hızlı ve güvenli ödeme için 3D ile ödemenizi yapabilirsiniz.

      MOBİLE ÖZEL FİYAT
      Mobilden alışveriş kazandırıyor! İhtiyacınız olan ürüne mobile özel fiyatla sahip olabilirsiniz. Her gün değişen mobile özel fırsatları takip ederek istediğiniz ürünü uygun fiyat avantajıyla alabilirsiniz.

      ÇOK SATANLAR
      En çok satın alınan ürünler hangileri? Çok Satanlar bölümünden Moda ve Kozmetik, Elektronik, Ev ve Yaşam; Spor, Outdoor; Oyun, Kültür, Tatil ile Otomotiv ve Aksesuar kategorilerinde en çok satılan ürünleri görebilirsiniz.

      SÜPER FIRSATLAR
      Süper Fırsatlar bölümünden her gün 11.00 ve 17.00 saatlerinde yeni fırsatları keşfedin. Sınırlı sayıda stok ile çok indirimli fiyatları kaçırmayın.

      FAVORİ LİSTESİ
      Beğendiğiniz ürünü Favorilere ekleyin, güncellemelerden haberiniz olsun. Satın alma istediğiniz ürünleri, Favorilerim Listesi’nde kolayca bulup hemen sepete atın.

      MARKET11
      Market alışverişinizi, n11.com uygulaması ile cep telefonunuzdan sıra beklemeden kolayca yapabilirsiniz. Alışveriş listenizi Market11’den tamamlayın, haftalık indirimleri kaçırmayın.

      ANINDA İNDİRİM
      n11.com iPhone uygulamasında gezerken Anında İndirim kazanabilirsiniz. Belli bir süre için geçerli bu indirim fırsatıyla avantajlı alışveriş yaparsınız.

      ÜRÜN İADESİ
      Aldığınız ürün/ürünleri mobil uygulama üzerinden kolayca iade edebilirsiniz. Hesabım>Siparişlerim sayfasındaki “Sipariş Detayını Gör” linkine tıklayıp “Tüm İşlemler” alanından iade işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

      n11.com