UpCall • Apple iOS CPI Offer

UpCall ile rehberinizde kayıtlı olmayan bir numara aradığında, telefonunuz çalarken kimin aradığını görebilir, aramalarınıza konu, resim ve Emocan çıkartmaları ekleyip eğlenceli aramalar yapabilir, bilmediğiniz numaraları bulup arayabili
PAYOUT:

$0.17 CPI

MOBILE APP INSTALL: Yes
Lead Generation: Yes
PPC Advertising: Yes
PPV Advertising: Yes
STATUS: Inactive / Reached Cap
Banner Ads: Yes
Interstitial Ads: Yes
Pop Under Ads: Yes
Native Ads: Yes
Source: CPAlead.com
About Offer Source

This offer is provided direct by the CPA Lead generation network and real time bidding marketplace. CPA Lead is the leading source for CPI mobile app install offers, affiliate products, and CPA offers.

    Allowed Countries

    Turkey

      UpCall ile rehberinizde kayıtlı olmayan bir numara aradığında, telefonunuz çalarken kimin aradığını görebilir, aramalarınıza konu, resim ve Emocan çıkartmaları ekleyip eğlenceli aramalar yapabilir, bilmediğiniz numaraları bulup arayabilir, tek adımda grup arama başlatabilir, rahatsız etme özelliği ile telefonunuz açıkken kapalı gibi kullanabilirsiniz.

      Turkcell’lilere özel arama deneyimini faklılaştıran ücretsiz UpCall uygulamasında pek çok özellik bulunmaktadır;
      • Arayanı Göster
      • Konu ve Resimli Arama
      • Bilinmeyen Numaralar
      • Grup Arama
      • Tüm Aramalarınız Tek Bir Ekranda
      • Spam Arama
      • Acil Numaralar
      • Rahatsız Etme

      Arayanı Göster:
      Rehberinizde kayıtlı olmayan bir numara aradığında, kimin aradığını telefonunuz çalarken görebilirsiniz. Arayanın isminin çıkması için, arayan kişinin isim bilgisinin paylaşılmasına izin vermiş olması gerekmektedir.

      Konu ve Resimli Arama:
      Aramanıza konu ekleyerek aradığınız kişinin telefonu çalarken notunuzu görmesini ve çağrınızı cevaplamasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca aramalarınıza resim ve Emocan çıkartmaları ekleyip eğlenceli aramalar yapabilirsiniz. Bu özellikten faydalanabilmeniz için karşı tarafta da uygulama yüklü olması gerekmektedir.

      Bilinmeyen Numaralar:
      Artık rehberiniz sadece kayıtlı numaralardan ibaret değil, bilmediğiniz numaraları da bulup arayabilirsiniz. UpCall sayesinde isimden numara, numaradan isim sorgulayabilirsiniz. Ek olarak, numarasını bilmediğiniz bir mekanı sadece ismini yazarak arayabilir, harita üzerinde yerini görüntüleyebilir, gidiş rotası çizebilirsiniz.

      Grup Arama:
      UpCall üzerinden bir grup oluşturup, gruptaki kişileri aynı anda tek tıkla arayabilirsiniz. Diğer operatör abonelerini de grup aramaya ekleyebilirsiniz.

      Tüm Aramalarınız Tek Bir Ekranda:
      Telefonunuzun arama ekranından farklı olarak tüm aramalarınızı tek bir ekrandan görebilirsiniz. Örneğin; cebiniz kapalıyken, meşgulken arayanları ya da aradığınız kişilerin ne zaman ulaşılabilir olduğunu arama kayıtlarınızdan öğrenebilirsiniz. Aramalarınıza dair servis bildirimlerini (KimAramış/Ekstra, CepAçık/Ekstra, ŞimdiAra, KimArıyor servisleri için) SMS yerine uygulama içinden alırsınız.

      Spam Arama:
      Cevaplamak istemediğiniz bir arama geldiğinde, telefonunuzu açmadan çıkan uyarı sayesinde haberdar olabilirsiniz.

      Acil Numaralar:
      Acil numaralara kolayca ulaşabilir, size en yakın eczaneleri tek tıkla bulup arayabilirsiniz.

      Rahatsız Etme:
      Telefonunuz açıkken arayanlar “aradığınız kişiye ulaşılamıyor” anonsu duyar, siz ise kimin aradığını gelen bilgilendirmeler ile takip edebilirsiniz.

      Bu uygulamayı Turkcell aboneleri kullanabilir.

      Destek: Uygulama ile ilgili tüm öneri ve şikayetlerinizi uygulama içindeki “YARDIM&DESTEK” menüsü altında “BİZE ULAŞIN” bölümünden iletebilirsiniz.

      Sık Sorulan Sorular: http://www.turkcell.com.tr/servisler/upcall#sss

      UpCall