Turkcell TV+ • Apple iOS CPI Offer

TV+ ile en sevdiğiniz TV kanallarını izleyin, kaçırdığınız ya da yeniden izlemek istediğiniz programları 24 saate kadar geri sararak izleyin. En popüler ve güncel HD kalitesindeki yüzlerce film keyfini doya doya yaşayın. TV+ uygulaması i
PAYOUT:

$0.21 CPI

MOBILE APP INSTALL: Yes
Lead Generation: Yes
PPC Advertising: Yes
PPV Advertising: Yes
STATUS: Inactive / Reached Cap
Banner Ads: Yes
Interstitial Ads: Yes
Pop Under Ads: Yes
Native Ads: Yes
Source: CPAlead.com
About Offer Source

This offer is provided direct by the CPA Lead generation network and real time bidding marketplace. CPA Lead is the leading source for CPI mobile app install offers, affiliate products, and CPA offers.

    Allowed Countries

    Turkey

      TV+ ile en sevdiğiniz TV kanallarını izleyin, kaçırdığınız ya da yeniden izlemek istediğiniz programları 24 saate kadar geri sararak izleyin. En popüler ve güncel HD kalitesindeki yüzlerce film keyfini doya doya yaşayın.

      TV+ uygulaması ile istediğiniz an istediğiniz yerde;
      •İstediğiniz yayınları kaydedebilir,
      •TV izlerken yayını 24 saate kadar geri sararak kaçırdığınız programları izleyebilir,
      •Hangi operatörden olursanız olun, TV+ artık herkese açık! Uygulamayı yükleyebilir ve aylık 12,99TL’ye “Herkes için TV+” paketine uygulama içinden üye olabilir, film ve dizileri 7,99TL, 5,29TL ve 2,99TL ‘ye kiralayabilirsiniz.


      Uygulama ile ilgili talep ve önerilerinizi uygulama içinde yer alan "Bize Ulaşın" bölümünden veya “[email protected]” adresine e-posta ile iletebilirsiniz.


      Önemli hususlar:
      ============
      •TV+ abonesi olabilmek için aktif bir cep telefonunuz olması gerekmektedir. Turkcell hat sahibi TV+ kullanıcıları cep telefonu ve "Turkcell Şifre"lerini kullanarak TV+ uygulamasına giriş yapabilirler.
      •TV+ üzerinden kanalları izleyebilmeniz için AppStore "Herkes için TV+ Paketi"ne sahip bir üyeliğiniz olması veya faturalı bir TV+ abonesi olmanız gerekmektedir.
      •Uygulamayı iOS versiyonu 8.0 ve daha üzerine sahip iPhone cihazlara yükleyebilirsiniz.
      •Turkcell şifrenizi bilmiyorsanız veya hatırlayamıyorsanız; Turkcell abonesiyseniz SIFRE yazıp 2200'a, Turkcell abonesi değilseniz, SIFRE yazıp 05327552222'ye kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.
      •Servisten, GSM operatörleri tarafından sunulan mobil internet ile yararlanılması halinde GSM operatörünün mobil data kullanımı koşulları uygulanır. GSM operatörü tarafından internet kullanımları ile ilgili Adil Kullanım Noktası/Adil Kullanım Koşulları (AKK, hız alanı) uygulanabilir. GSM operatörlerinin Servis kullanımı için uyguladığı mobil internet ücretlendirme bilgileri ve yöntemleri için ilgili GSM operatörünüze başvurabilirsiniz.
      •TV+ uygulaması, 3G/4,5G netbook, notebook, USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları ve kurumsal APN ler üzerinden yapılan TV+ kullanımlarda standart internet bağlantı ücreti yansıtılır, data paketi varsa paketten düşülür. Bilgisayarınızdan “TV+” servisini kullanırken ise data miktarı Turkcell Superonline Fiber İnternet kullanıcılarının kotasından düşmez. Turkcell Superonline ADSL kullanıcıları için kullanılan data miktarı mevcut kotalarından düşer.
      •Uygulama sadece Türkiye’de kullanılmaktadır.
      •Yayın hakları doğrultusunda yayın kuruluşlarının talebi ile TV kanallarında karartma uygulanabilir.
      •“TV+” Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş hizmetidir.

      Uygulama içi satın alma hakkında
      ========================
      •“Herkes için TV+” aylık paketi ücreti 12,99TL. Bu paket kapsamında seçili TV kanalları, seçili film ve diziler izlenebilir. Ek film ve dizi ayrıca kiralanabilir.
      •Film ve dizi kiralama: içeriğe bağlı olarak 2,99TL, 5,29TL, 7,99TL. Kiralanan içerik 30 gün içinde, ilk izleme anından itibaren 48 saat içinde dilenildiği kadar izlenilebilir.

      Uygulama içerisinden aylık üyelik yapılması durumunda ülkenize uygun fiyat seçeneği ile iTunes hesabınızdan ücretlendirilirsiniz. Fiyat bilgisi ödeme işlemi tamamlanmadan önce gösterilir. Üyeliğiniz, üyelik bitimine 24 saat kala otomatik yenileme özelliği kapatılmadıkça, aylık olarak yenilenir. iTunes hasabınız üyelik bitimine 24 saat kala, bir aylık üyelik bedeli kadar ücretlendirilir. Otomatik yenileme hizmetini, istediğiniz zaman iTunes hesap ayarlarınızdan kapatabilirsiniz. Üyelik alınmış ay için iptal yapılamamaktadır, üyelik ay sonuna kadar geçerlidir.

      Gizlilik & Kullanım koşulları: http://turkcelltvplus.com.tr/EPG/jsp/webtv/#/turkcell/privacyAndSecurity

      Turkcell TV+