Trendyol • Apple iOS CPI Offer

Trendyol Uygulaması ile Moda Her An Her Yerde Seninle! Alışveriş keyfini bilgisayarla sınırlı tutma! Trendyol uygulamasını indirerek, modayı cebinde taşıyabilirsin. Markaların yeni sezon ürünleri, her güne özel kampanyalar ve başka hiçb
PAYOUT:

$0.19 CPI

MOBILE APP INSTALL: Yes
Lead Generation: Yes
PPC Advertising: Yes
PPV Advertising: Yes
STATUS: Inactive / Reached Cap
Banner Ads: Yes
Interstitial Ads: Yes
Pop Under Ads: Yes
Native Ads: Yes
Source: CPAlead.com
About Offer Source

This offer is provided direct by the CPA Lead generation network and real time bidding marketplace. CPA Lead is the leading source for CPI mobile app install offers, affiliate products, and CPA offers.

    Allowed Countries

    Turkey

      Trendyol Uygulaması ile Moda Her An Her Yerde Seninle!

      Alışveriş keyfini bilgisayarla sınırlı tutma! Trendyol uygulamasını indirerek, modayı cebinde taşıyabilirsin. Markaların yeni sezon ürünleri, her güne özel kampanyalar ve başka hiçbir yerde bulamayacağın indirimler Trendyol mobil uygulaması gittiğin her yerde, istediğin her saatte seninle! Ayakkabıdan çantaya, elbiseden parfüme ihtiyacın olan ürünler artık cebinde!

      Trendyol Mobil Uygulamada Neler Var?

      İhtiyacın olan her şey var. Sezonun en trend ayakkabı ve botlarını, kombinlerin kurtarıcısı bootieleri, yağmurlu havaların vazgeçilmezi çizmeleri en uygun fiyat ve çeşitle bulabileceğin yer tabii ki Trendyol mobil uygulaması. Soğuyan havaya şık ve casual çözümler arıyorsan; mont, hırka, sweatshirt, kazak, manto ve trikolar bir tık uzağında. Sportif stilinin olmazsa olmazları; spor ayakkabı, tayt, spor çantası, bere, polarlar da mobil uygulamasında seni bekleyenler arasında. Davetler, gece gezmeleri, düğünler hız kesmeden devam ediyorsa, özel koleksiyon gece elbiseleri, kısa ya da uzun boy elbiseler seçim yapmanı bekliyor. Kombini tamamlamaya yardımcı olacak ayakkabı, çanta ve ceketlere de göz atmayı sakın unutma! Evde de moda benimle diyorsan içini ısıtacak en cool pijamalar, patik ve çoraplar Trendyol Mobil uygulamasında! Kışın üşütmeyeyim ama tarzımdan da ödün vermeyeyim diyorsan her stile uygun kaşkol, deri ceket, şapka ve bereler cebinde!

      Ayrıca ev dekorasyonundan, bebek alışverişine, kozmetikten kişisel bakıma birçok kategoride de yüz binlerce ürün cebinde.

      Trendyol mobil uygulamasını indir, Koton, Mango, Adidas, Nike, Mavi, Lcw, Burberry, Hotiç, Avon, Converse, Levis, Vakko, Yargıcı, Micheal Kors, Carters, Soobe ve Gucci gibi sevdiğin markaların sana özel indirim ve kampanya fırsatlarını sakın kaçırma!

      Binlerce Marka!

      Lcw, Koton, Mango, Nike, Hotiç, Derimod, New Balance, Lacoste, Twist, Yargıcı, Vakko, Nine West, Mothercare, GAP, Divarese, Converse, Levi’s, Burberry, Louis Vuitton, Gucci, Michael Kors, Soobe, Carter’s, U.S. Polo Assn. ve çok daha fazlası!

      Yüzlerce Kategori!

      Ayakkabı, Bere, Bootie, Bot, Ceket, Çanta, Çizme, Çorap, Deri Ceket, Hırka, Kaban, Kaşkol, Kazak, Manto, Mont, Patik, Pijama, Polar, Sweatshirt, Şapka, Tayt, Trençkot, Triko, Yağmurluk, Elbise, Abiye Elbise, Spor Ayakkabı, Sırt Çantası ve çok daha fazlası!

      Hızlı ve Güvenli Alışveriş

      SSL Güvenlik Sertifikasyonu ile bilgilerin güvence altında! Kartını kaydet, alışverişin keyifli ve kolay olsun!

      Sevdiğin Markalarda Büyük İndirimler

      Trendyol Mobil uygulaması ile Koton, Hotiç, Nike, Adidas, GAP, Mavi, İpekyol, Mango ve sevdiğin tüm markalar cebinde, sana özel indirimlerle keyfin yerinde!

      Her Gün Binlerce Yeni Ürün

      Elbise, ayakkabı, aksesuar, çanta, güneş gözlüğü, saat, abiye elbise, spor ayakkabı ve onlarca kategoriden binlerce ürünün hepsi burada. Seçim senin! Nerede olursan ol! Göz at, beğen ve satın al! Bu kadar kolay!

      24 Saatte Kargo Fırsatı

      Sabah al express kargon ertesi gün kapına gelsin! Görenler hayret etsin!

      Trendyol