Sportkártya • Apple iOS CPI Offer

Szeretnél egy korlátlan sportbérletet mobilodra, mely kötöttségek nélkül, közel 400 helyre érvényes? Mindezt egyetlen bérlet áráért, akár már 4.900Ft/hó-tól? A Sportkártyát percek alatt ingyen kipróbálhatod, vagy ugyanilyen gyorsan e
PAYOUT:

$0.95 CPI

MOBILE APP INSTALL: Yes
Lead Generation: Yes
PPC Advertising: Yes
PPV Advertising: Yes
STATUS: Inactive / Reached Cap
Banner Ads: Yes
Interstitial Ads: Yes
Pop Under Ads: Yes
Native Ads: Yes
Source: CPAlead.com
About Offer Source

This offer is provided direct by the CPA Lead generation network and real time bidding marketplace. CPA Lead is the leading source for CPI mobile app install offers, affiliate products, and CPA offers.

    Allowed Countries

    Hungary

      Szeretnél egy korlátlan sportbérletet mobilodra, mely kötöttségek nélkül, közel 400 helyre érvényes? Mindezt egyetlen bérlet áráért, akár már 4.900Ft/hó-tól?
      A Sportkártyát percek alatt ingyen kipróbálhatod, vagy ugyanilyen gyorsan elő is fizethetsz rá! Nem kell kártya gyártásra várnod, vagy bárhova elmenned érte!
      Sportolj akár minden nap máshol. Választhatsz korlátlan, vagy még kedvezőbb árú Light csomagjaink közül. Ha nem akarsz egy évre elköteleződni, választhatsz 3 hónapos futamidőt is, amely alatt évesre váltva jóváírjuk a különböztet. Éves hűségidővel 1 hónapra szüneteltetheted is előfizetésedet.
      És még nincs vége! Amennyiben munkáltatód szerepel több százas cégadatbázisunkban, akár 40% kedvezménnyel lehet Sportkártya előfizetésed! Éves díjfizetőinknek esetén további kedvezményt biztosítunk.
      Fitness, wellness, aerobic? Spinning, TRX, cross-fit? Falmászás, jóga, squash? Mind elérhető az új Sportkártya applikációval. Válassz az elfogadóhelyek széles kínálatából és lépj be pillanatok alatt, kártya nélkül, kizárólag a mobiloddal.
      A keresővel gyorsan találsz magadnak Sportkártya elfogadót, ajánlásainkkal segítünk is ebben. Szűrhetsz sportágra, mozgásformára, csomagra, vagy nyitvatartásra. A térkép pedig segít hogy biztosan oda találj, vagy oda is navigál.
      Az edzésnaplóval kövesd nyomon mikor, hol és hányszor jártál. Ellenőrizheted számlaegyenleged és pár kattintással be is fizetheted. Csomagot váltanál vagy hosszabítanál? Mindössze néhány mozdulat és indulhat a sportolás!

      Sportkártya