Peaks • Apple iOS CPI Offer

HOE BELEG JE JE WISSELGELD? Bij Peaks kun je je wisselgeld beleggen op twee manieren. Op dit moment kun je alleen als je een Rabobank rekening hebt, ervoor kiezen om je bankafschrijvingen te laten afronden. De bedragen van je bankafschrijvingen worden dan
PAYOUT:

$1.37 CPI

MOBILE APP INSTALL: Yes
Lead Generation: Yes
PPC Advertising: Yes
PPV Advertising: Yes
STATUS: Inactive / Reached Cap
Banner Ads: Yes
Interstitial Ads: Yes
Pop Under Ads: Yes
Native Ads: Yes
Source: CPAlead.com
About Offer Source

This offer is provided direct by the CPA Lead generation network and real time bidding marketplace. CPA Lead is the leading source for CPI mobile app install offers, affiliate products, and CPA offers.

    Allowed Countries

    Netherlands

      HOE BELEG JE JE WISSELGELD?

      Bij Peaks kun je je wisselgeld beleggen op twee manieren. Op dit moment kun je alleen als je een Rabobank rekening hebt, ervoor kiezen om je bankafschrijvingen te laten afronden. De bedragen van je bankafschrijvingen worden dan afgerond naar de volgende euro, en je wisselgeld gaat naar je beleggingen. Bij een gepind kopje koffie van €2,70 zet je zo €0,30 opzij. Dit lijken kleine beetjes geld - gemiddeld €1 per dag - maar op den duur verzamel je zo heel wat bij elkaar.

      Heb je geen Rabobank, maar wil je wel kleine beetjes geld opzij zetten, dan kun je voor nu je wisselgeld instellen op €1 per dag. Ook als je wel Rabobank hebt, maar het fijn vindt om precies te weten waar je aan toe bent, kun je voor deze optie kiezen.

      Let wel, bij beide manieren van je wisselgeld beleggen, wordt één keer per week je opzij gezette wisselgeld van je bankrekening afgehaald en belegd. Tenminste, als je dat echt wilt. Je kunt er in de app altijd nog voor kiezen om je wisselgeld van die week niet in te leggen.

      WAAR BELEG JE IN?
      Met elk portfolio beleg je in duurzame indexfondsen. Deze bestaan uit honderden aandelen en tientallen obligaties, verspreid over de hele wereld, in verschillende sectoren en bedrijven. Zo vermijd je de risico’s - die nu eenmaal bij beleggen horen - zo veel mogelijk.

      De indexfondsen waar je met Peaks in belegt, bestaan bovendien alleen uit de meest duurzame bedrijven per sector. Er wordt hierbij gelet op hoe bedrijven omgaan met mens en milieu en hoe ze worden bestuurd. Je belegt daarom onder andere niet in controversiële wapens, tabaks- en alcoholproductie en kernenergie.

      HOE PITTIG IS HET?
      Bij Peaks zijn we ervan overtuigd dat iedereen kan beleggen, ook als je er weinig verstand van hebt. Wij hebben namelijk het lastige werk al gedaan. We hebben vier portfolio’s samengesteld: Mild, Pittig, Scherp en Heet. Ieder portfolio bevat een andere verhouding aandelen en obligaties. Aandelen zijn heet, ze schommelen veel in waarde. Obligaties zijn milder. Je neemt minder risico, maar ze kunnen je ook minder opleveren.

      Beleggen en risico gaan hand in hand. Hoeveel risico je neemt, kies je zelf. Maar hoe je beleggingen precies uitpakken, dat ligt aan de ontwikkelingen op de financiële markten. Bij Peaks hebben we daar geen invloed op, we kunnen slechts voorspellingen doen. Die voorspellingen baseren we op resultaten uit het verleden. We kunnen niet garanderen dat het weer zo zal lopen.

      En omdat we niet willen dat je onnodig risico loopt, is het slim om alleen geld te beleggen dat je kunt missen. Heb je toch je geld eerder nodig dan verwacht? Dan kun je je beleggingen op elk moment verkopen. Houd er dan wel rekening mee dat je te maken hebt met de koers die op dat moment geldt. Deze kan lager zijn dan toen je begon waardoor je je beleggingen met verlies moet verkopen.

      WAT KOST PEAKS?
      Na de eerste drie gratis maanden betaal je voor het gebruik van de app €1 per maand als je belegt met minder dan €2.500. Heb je een gemiddeld belegd vermogen hoger dan dat, dan betaal je 0,5% op jaarbasis. Je betaalt dit in termijnen, iedere maand een beetje.
      Daarnaast gelden er fondskosten die tussen tussen de 0,20% en 0,40% per jaar bedragen. Deze zijn al doorberekend in het verwachte rendement van de portfolio’s van Peaks.

      IS PEAKS VEILIG?
      Peaks is een beleggingsonderneming - opgezet met steun van Rabobank - en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Dit betekent dat wij ons aan de regels moeten houden, en dat doen we graag. We vinden het namelijk heel belangrijk dat je geld en gegevens veilig zijn. We gebruiken je gegevens alleen voor doeleinden waar jij vooraf mee akkoord gaat. En je geld wordt niet door Peaks, maar door Stichting Derdengelden Peaks beheerd. Dit betekent dat, mocht er ooit iets misgaan met Peaks, jij altijd bij je geld kunt.

      Weet dat je met beleggen risico neemt. En dat je (een deel van) je inleg kúnt verliezen.

      www.peaks.nl

      Peaks