Once - Handpicked matches everyday App Icon Once - Handpicked matches everyday • Apple iOS CPI Offer

Once is een gloednieuwe dating app waarbij je 1x per dag een met de hand geselecteerde match krijgt voorgelegd. De match is handmatig gekozen door echte koppelaars; de luxe van een dating agency en expertise maar zonder de prijs. Welkom bij de marktleide
STATUS: NOT AVAILABLE
PAYOUT:

$0.63 CPI

INCENTIVE: Yes
MOBILE APP INSTALL: Yes
Lead Generation: Yes
PPC Advertising: Yes
PPV Advertising: Yes
Banner Ads: Yes
Interstitial Ads: Yes
Pop Under Ads: Yes
Native Ads: Yes
Source: CPAlead.com
About Offer Source

This offer is provided direct by the CPA Lead generation network. CPA Lead is the leading source for CPI mobile app install offers, affiliate products, and CPA offers according to PPC media buyers.

  Allowed Countries

  Switzerland

   Once is een gloednieuwe dating app waarbij je 1x per dag een met de hand geselecteerde match krijgt voorgelegd. De match is handmatig gekozen door echte koppelaars; de luxe van een dating agency en expertise maar zonder de prijs.

   Welkom bij de marktleider in 'slow dating' met snelle resultaten: 24 uur lang heb je de tijd om te beslissen of je een gesprek aan wil gaan met je voorgestelde match. Mocht het niet klikken of hebben jullie bij nader inzien toch andere interesses dan ontvang je alsnog de volgende dag rond het middaguur een nieuwe handmatig gekozen match. Elke dag een nieuwe match - het blijft spannend!

   Bij Once gaat het om kwaliteit meer dan kwantiteit. De app is specifiek ontworpen voor mensen die opzoek zijn naar een serieuze relatie maar wellicht te druk zijn om door tientallen profielen heen te ‘swipen’ zoals op andere (web) applicaties. Once slaat voornamelijk goed aan omdat het:
   - Tijd besparend is: door het gebruik van Once heb je slechts één minuut nodig per dag om je voorgestelde match te beoordelen;
   - Efficiënt is: je begint alleen een gesprek met iemand die al voor je geselecteerd is. De eerste (vervelende) screening is al gedaan, en het
   - Heel privé is: je wordt alleen 24 uur lang door je match gezien, niet door je hele buurt, je werkplaats of op locaties waarin je je beweegt.

   Once - Handpicked matches everyday
   100x100
   100x100 - Once - Handpicked matches everyday