BUX - Mobiel Beleggen • Apple iOS CPI Offer

De spanning van de beurs voor iedereen! Duik in de beurs en ontdek de financiële markten met een gratis funBUX account. Probeer BUX vandaag nog. “Beginnend beleggen met tientjes en lage transactiekosten” – De Telegraaf "BUX is on a mission to op
PAYOUT:

$0.55 CPI

MOBILE APP INSTALL: Yes
Lead Generation: Yes
PPC Advertising: Yes
PPV Advertising: Yes
STATUS: Inactive / Reached Cap
Banner Ads: Yes
Interstitial Ads: Yes
Pop Under Ads: Yes
Native Ads: Yes
Source: CPAlead.com
About Offer Source

This offer is provided direct by the CPA Lead generation network and real time bidding marketplace. CPA Lead is the leading source for CPI mobile app install offers, affiliate products, and CPA offers.

    Allowed Countries

    Austria, Germany

      De spanning van de beurs voor iedereen! Duik in de beurs en ontdek de financiële markten met een gratis funBUX account. Probeer BUX vandaag nog.


      “Beginnend beleggen met tientjes en lage transactiekosten” – De Telegraaf

      "BUX is on a mission to open stock trading to those who've never traded before." - TechCrunch

      “De hipper dan hippe beleggingsapp” – 925.nl


      DE BEURS MAAR DAN EENVOUDIG
      Wij halen alle ingewikkelde zaken weg en brengen het handelen op de beurs terug naar de basis. Kies je favoriete aandeel, index, grondstof of valuta en geef aan of de koers gaat stijgen of dalen.

      GRATIS OEFENEN EN BETAALBAAR HANDELEN
      Ontdek beurs helemaal gratis met nepgeld, een valuta die we funBUX noemen. Ook krijg je de mogelijkheid om te gaan handelen met seriousBUX, oftewel echt geld. Dit kan al vanaf €50 en de transactiekosten beginnen vanaf 25 cent.

      LEER DE BEURS BETER BEGRIJPEN
      Onze eigen redactie brengt je het beursnieuws, begrijpelijk en met de nodige humor geschreven. Extra tips krijg je via de Trading Coach en voor hulp van ervaren traders ga je naar de Channels en Groepen.

      NODIG VRIENDEN UIT EN GA DE STRIJD AAN
      Test je trading skills en daag anderen traders uit in de BUX Battles: een strijd over meerdere dagen om het hoogste rendement. Kroon jij jezelf tot de Koning van Wall Street?

      OOK VOOR ERVAREN TRADERS
      Ben je een tijdje actief met BUX of al ervaren met handelen? Ook dan is de app interessant voor jou door unieke geavanceerde features als een flexibele hefboom op open trades, candlestick-grafieken en diverse alert en stoploss mogelijkheden.

      VEILIG TRADEN
      Handel veilig en verantwoord met BUX. Geld storten en opnemen gaat snel en zonder gedoe. BUX wordt gereguleerd door de Britse Financial Conduct Authority.


      JOIN DE BUX COMMUNITY
      Website: http://getbux.nl
      Volg ons op Twitter: http://twitter.com/BUX
      Like ons op Facebook: http://facebook.com/BUXsociaal
      Raak geïnspireerd op Instagram: https://instagram.com/bux4ever


      RISICO WAARSCHUWING
      Alle gebruikers van BUX beginnen met een funBUX account. funBUX is een virtuele valuta waardoor gebruikers niet het risico lopen om geld te verliezen. Je vermogen loopt risico. Echter, als een gebruiker echt geld investeert (seriousBUX), dan is de volgende waarschuwing van toepassing:

      Risico waarschuwing – CFD’s zijn investeringen met hoge risico’s. CFD’s zijn niet geschikt voor alle investeerders en je moet er daarom voor zorgen dat je de risico’s hiervan goed begrijpt en, wanneer nodig, onafhankelijk advies aanvraagt om te beoordelen of deze producten passen bij je investeringsdoeleinden. BUX is een handelsnaam van ayondo markets Limited. ayondo markets Limited is een in Engeland en Wales geregistreerd bedrijf onder registratienummer 03148972.

      ayondo markets Limited is geautoriseerd en gereguleerd door de “Financial Conduct Authority”, FCA registratienummer 184333. Vrijwaring: De informatie op deze pagina is niet gericht op inwoners van de Verenigde Staten en is niet bedoeld voor distributie naar, of gebruik door, personen in landen of jurisdicties waar een dergelijke distributie of gebruik in strijd kan zijn met lokale wet of regelgeving. Apple, het logo van Apple, iPod, iPad, iPod touch, en iTunes zijn handelsmerken van Apple Inc. geregistreerd in de VS en andere landen. iPhone is een handelsmerk van Apple Inc. App Store is een service merk van Apple Inc.

      BUX - Mobiel Beleggen