eJobs • Android CPI Offer

eJobs, numarul 1 in recrutarea online Peste 270.000 de companii din toata tara si chiar din strainatate cauta candidati exact ca tine. Instaleaza aplicatia eJobs si vei fi la un pas distanta de jobul visurilor tale. Oricand si oriunde poti naviga de pe de
STATUS: NOT AVAILABLE
PAYOUT:

$0.27 CPI

INCENTIVE: Yes
MOBILE APP INSTALL: Yes
Lead Generation: Yes
PPC Advertising: Yes
PPV Advertising: Yes
Banner Ads: Yes
Interstitial Ads: Yes
Pop Under Ads: Yes
Native Ads: Yes
Source: CPAlead.com
About Offer Source

This offer is provided direct by the CPA Lead generation network. CPA Lead is the leading source for CPI mobile app install offers, affiliate products, and CPA offers according to PPC media buyers.

  Allowed Countries

  Romania

   eJobs, numarul 1 in recrutarea online

   Peste 270.000 de companii din toata tara si chiar din strainatate cauta candidati exact ca tine. Instaleaza aplicatia eJobs si vei fi la un pas distanta de jobul visurilor tale. Oricand si oriunde poti naviga de pe device-ul tau mobil in cautarea celor mai faine locuri de munca, adaugand noi informatii in CV-ul tau rapid si usor. Navigheaza prin baza noastra de angajatori si locuri de munca vacante si descopera jobul perfect pentru tine!

   Indiferent daca esti in cautarea unui loc de munca full-time sau part-time, eJobs le are pe toate. Angajatorii din baza noastra de date cauta atat candidati pentru profilul clasic de angajare (program de luni pana vineri intre orele 9:00-18:00), cat si candidati pentru programe flexibile (cu 2 ore, 4 ore sau 6 ore lucrate zilnice), ideal pentru liceeni, studenti si pentru cei care doresc sa isi suplimenteze venitul lunar si sa lucreze pentru mai multe companii.

   Mai mult, pe eJobs vei gasi anunturi cu locuri de munca in strainatate sau cu optiunea de a lucra de acasa (remote/work from home). Asadar, daca erai in cautarea jobului ideal pentru spiritul tau liber, cu siguranta il vei gasi prin intermediul acestei aplicatii. Angajatorii nostri cauta atat candidati cu contract pe termen lung sau predeterminat, cat si candidati care fac freelancing, prin PFA sau prin firma proprie. Tot ce trebuie sa faci e sa incepi sa cauti! Jobul care se muleaza perfect pe nevoile tale te asteapta la cateva click-uri distanta.

   Pe langa toate aceste posibilitati, mai poti descoperi sute de oportunitati de internship in cadrul unor companii de top. Acest tip de program este ideal pentru studentii si tinerii care doresc sa isi faca debutul pe piata muncii si sa descopere cariera care li se potriveste. Mai mult, majoritatea intership-urilor iti asigura, pe langa training-uri si experienta, o oferta stabila de angajare la finalul stagiului.

   Pe eJobs vei gasi, de asemenea, mii de angajatori de top, recunoscuti pentru cultura lor organizationala dedicata angajatului, unde fericirea la job este pe primul loc. Pentru a asigura aceasta atitudine #HappyLaJob, companiile cauta sa ofere cat mai multe beneficii, de la abonamente medicale private la petreceri si pranzuri gustoase la birou, unde toti colegii socializeaza si se detaseaza de sarcinile zilnice si deadline-uri. Multe companii organizeaza, de asemenea, activitati de weekend in afara oraselor, cum ar fi petreceri la piscina, team building-uri la mare, munte sau chiar in strainatate. Bunastarea si fericirea angajatului este, asadar, pe primul loc pentru multi angajatori contemporani, iar acest lucru este imediat vizibil prin numarul de bonusuri, salile de relaxare cu jocuri din birouri si activitatile de wellness la care poate participa angajatul in mod gratuit. Rasfoieste printre toate anunturile de joburi din aplicatia eJobs si descopera toate beneficiile care te asteapta in procesul de angajare!

   Asadar, indiferent daca esti in cautarea unui job sau daca pur si simplu vrei sa urmaresti evolutia pietei muncii si sa descoperi cele mai noi poziții deschise în industriile si domeniile tale de interes, aplicatia eJobs iti ofera mii de joburi perfecte pentru personalitatea si nevoile tale. Mai mult, poti intra si edita CV-ul tau oricand si oriunde, adaugand in timp real informatiile si detaliile care te fac candidatul ideal pentru jobul la care vrei sa aplici.

   Aplicatia eJobs este usor de utilizat, complet intuitiva, dezvoltata pentru cei care vor sa tina legatura cu trendurile industriei lor si care vor sa creasca in cariera constant. Descarc-o acum, construieste-ti CV-ul de candidat ideal, descopera joburile de interes pentru tine si aplica rapid si usor oricand si oriunde, indiferent daca esti acasa, la birou sau in deplasare, apoi asteapta ofertele de angajare!

   Esti la cateva click-uri distanta de jobul visurilor tale. Ce mai astepti? Instaleaza aplicatia eJobs si bucura-te de toate oportunitatile pe care aceasta ti le ofera!

   eJobs