Axess Mobil • Android CPI Offer

Türkiye'nin modunuza göre kampanya sunan uygulaması Axess Mobil'le hem modunuza göre takılın hem Akbank kartlarınızla ilgili her şeyi kolayca takip edin. MODUNU SEÇ “Bugün alışveriş modundayım.” “Akşama derbi var kimse benden bir
PAYOUT:

$0.25 CPI

MOBILE APP INSTALL: Yes
Lead Generation: Yes
PPC Advertising: Yes
PPV Advertising: Yes
STATUS: Inactive / Reached Cap
Banner Ads: Yes
Interstitial Ads: Yes
Pop Under Ads: Yes
Native Ads: Yes
Source: CPAlead.com
About Offer Source

This offer is provided direct by the CPA Lead generation network and real time bidding marketplace. CPA Lead is the leading source for CPI mobile app install offers, affiliate products, and CPA offers.

    Allowed Countries

    Turkey

      Türkiye'nin modunuza göre kampanya sunan uygulaması Axess Mobil'le hem modunuza göre takılın hem Akbank kartlarınızla ilgili her şeyi kolayca takip edin.

      MODUNU SEÇ
      “Bugün alışveriş modundayım.” “Akşama derbi var kimse benden bir şey istemesin, modundayım.” “Hiç evden çıkasım yok, ayaklarımı uzatıp evde takılma modundayım.”Hepimiz her gün birçok farklı moda giriyoruz. Hatta aynı gün içinde moddan moda geçiyoruz. İşte tam bu noktada Axess Mobil sizinle aynı moda giriyor ve teklifleri ile modunuzu keyifle yaşamanıza yardımcı oluyor. Yapmanız gereken tek şey modunuzu seçmek ve sonrasını Axess Mobil’e bırakmak.
       
      SİZE ÖZEL ÖNYÜZ
      “Pazar günü kahvaltıdan sonra ailemi alır alışveriş merkezine giderim.” “Cuma akşamları eşimle güzel bir restorana gidip haftanın yorgunluğunu atmak olmazsa olmazım.” “Hafta içi her sabah önce kahvemi alır öyle işe başlarım.” Gündelik hayatta artık rutinimiz olmuş bir çok alışkanlığımız var. Axess Mobil, bu rutinleri tanıyarak Axess, Wings ve Neo’nun fırsatlar dünyası içerisinde o anda ilginizi en çok çekecek olan kampanyaları tahmin ediyor ve bu fırsatlardan öncelikli olarak haberdar olmanızı sağlıyor. Üstelik bu teklifleri sizin harcama alışkanlıklarınıza göre sabah, öğlen ve akşam saatlerinde güncelleyerek size 7 gün 24 saat yaşayan bir uygulama olarak hizmet veriyor.
       
      KAMPANYA YÖNETİMİ
      “Akaryakıt kampanyasına katılmış mıydım?” “100 TL chip-para kazanmak için kaç işlem yapmam gerekiyordu.” “En çok sevdiğim markanın şu an bir kampanyası var mı?” “Uygun kampanyayı yakaladığım an tatil biletimi alacağım.” Sevdiğiniz markaların kampanyalarını takip etmek, fırsatlardan yararlanmaya çalışmak hep zaman alıcı olmuştur. Axess Mobil bu konuda da en büyük yardımcınız olacak. Axess Mobil’in “Favori Markalarım” özelliği ile sevdiğiniz markaların kampanyalarını takip edebilir, tercih ettiğiniz sektörlerdeki kampanyalardan öncelikli olarak haberdar olabilirsiniz. Ayrıca, “Kampanya Sayacı” özelliği sayesinde katıldığınız kampanyalardan ne zaman ve ne kadar ödül kazanacağınızı takip edebilirsiniz.
       
      KART YÖNETİMİ
      “Ben en çok hangi sektörde harcama yapıyorum?” “Bugün son gün, kredi kartı ekstremi hemen ödemeliyim.” “Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni ödemem gerekiyor ama hiç vaktim yok.” Kartların yönetimi, ödemeler, ekstre ve harcamaların takibi Axess Mobil ile artık çok kolay. Tek bir tıkla kredi kartı ekstrenizi ödeyebilir, kartlarınızla hangi sektörlerden daha çok alışveriş yaptığınızı takip edebilir, Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemenizi bile yapabilirsiniz.
       
      MOBİL ÖDEME
      “Alışveriş için kartıma ihtiyacım yok telefonum bana yeter.” “Şifre girmekle uğraşmadan ödeme yapmayı çok seviyorum.” Axess Mobil, müşterilerine hızlı ve güvenli mobil ödeme deneyimini sunuyor. Markete gittiğinizde ya da kahvenizi alırken temassız POS cihazı olan tüm iş yerlerinde cep telefonunuz ile mobil ödeme yapabilir, hızlı ve güvenli ödeme kolaylığını yaşayabilirsiniz. Tabii hatırlatmakta fayda var, mobil ödeme teknolojisi şu an yalnızca Android işletim sistemine sahip cihazlarda geçerli.

      Axess Mobil